Groupon - Londen!

Begin 2010 zijn wij naar Londen geweest, het verslag hebben jullie hier al kunnen lezen. En dat ik graag nog een keertje terug wil gaan hebben jullie vast ook wel door dankzij dat verslag.

Ik was er vorige week nog over aan het denken, en toen ik vandaag mijn mailbox opende zag ik dé mail. De mail die er voor zorgt dat ik weer begin te dromen en zo graag terug wil gaan.

Ik kreeg namelijk een mail van Groupon, de website waar je vaak leuke dingen kan kopen aan grote kortingen. Deze keer is de groupon van de dag korting bij het hotel waar wij zaten! Kensington Close op Wrights Lane. En natuuuuurlijk wil ik graag terug gaan en kriebelt het om die groupon aan te schaffen.

Even een berekening gemaakt:
- 300 euro voor 2 pers in Kensington Close
- 200 euro voor 2 personen heen en terug met Eurostar
- eten en drinken, ontbijt zit er bij dus enkel avondeten, want 's middags heb je nog genoeg van je ontbijt, ongeveer 50€ per dag is 150 euro

En dan heb ik de uitstappen er nog niet bijgerekend. Het zal bij dromen blijven vrees ik.


Start 2012 met een citytrip naar Londen: € 149,50 p.p. voor 2 nachten voor 2 personen in het Kensington Close Hotel (****) incl. full English breakfast (waarde € 598)

Londen is, samen met Parijs, eigenlijk de enige échte wereldstad van Europa. Groot, imponerend, maar tegelijkertijd soms bijzonder intiem en verrassend. Start 2012 met een citytrip naar deze bruisende metropool en boek met Groupon Travel je verblijf in het Kensington Close Hotel (****)!

 Het Kensington Close hotel
Je overnacht in het Kensington Close Hotel, een royaal etablissement gelegen in het bijzonder chique Londense stadsdeel Kensington. Dit viersterrenhotel beschikt over 550 ruime kamers met wifi en tal van faciliteiten. Zo zijn er onder andere drie restaurants, een fitnesscentrum en een spa. Zijn gunstige ligging maakt dit hotel tot de perfecte uitvalbasis om Londen te verkennen!


 Aanbod
Met z'n tweeën verblijf je twee nachten in een standaardkamer in het Kensington Close hotel. Je krijgt bovendien elke ochtend een full English breakfast geserveerd. Ken je een betere manier om je citytrip te beginnen dan met een bord vol bacon, fried eggs, tomatoes en sausages? Of liever een toast met jam en a cup of tea? Eén ding is zeker: erna ben je klaar om alle facetten van deze wereldstad te ontdekken!


  Omgeving
Het centrum is vlakbij en ook trendy wijken als Notting Hill, Brompton, Knightsbridge, Chelsea, Earl’s Court, Hammersmith en Shepherd’s Bush liggen in de directe omgeving. Met restaurants te over, geweldige winkelstraten, culturele instellingen die behoren tot de wereldtop en een nachtleven dat zijn gelijke niet kent, biedt Londen eigenlijk iets voor iedereen. Het aantal attracties, landmarks en publiekstrekkers is massive. Een aantal must-sees: The Big Ben, Houses of Parliament, Harrods, Buckingham Palace, Piccadilly Circus en London Bridge.

buckingham
 London Calling
Boven alles is Londen een stad waar hip-and-happening hand in hand gaat met punky-and-fabulous en waar rocksterren, fotomodellen, modeontwerpers en topkoks bij bosjes over de straten trekken. Tips voor hipsters: ga rondsnuffelen op Brick Lane, eet een cupcake in the Hummingbird Bakery, haal je shoppinghart op in Spitalfields Market of verdwaal in Covent Garden... Can you hear London Calling?
1via Tripadvisor.nl
Zeer goed hotel. Vriendelijk personeel en zeer behulpzaam. het ligt heel centraal in een mooie wijk.Zeker voor herhaling vatbaar. Het restaurant en de sportbar waren ook zeer goed. – Anoniem
Qua ligging : Hotel ligt middenin Kensington en vlakbij Notting Hill. Daarnaast is de metro ook redelijk dichtbij te vinden om de gele of groene lijn te pakken naar het centrum. Qua comfort : Goede bedden,, goede badkamer. Voor een stedentrip zeker een goede optie! Anoniem

Kensington Close Hotel

Wrights Lane Kensington , W8 5SP London

Geen opmerkingen:

Een reactie posten