Over mij

Mijn naam is Wendy en ik ben geboren op 13 mei 1986 in Schoten. Ik had al een paar weblogs gemaakt, maar omdat ik dan telkens over hetzelfde onderwerp ging bloggen verveelde het me al zeer snel.

Ik maakte deze weblog met het gedacht om over make-up te bloggen, maar ik vernam al snel dat mijn trouwe lezers ook wel geïnteresseerd zijn in mijn recepten en daarom zet ik ook recepten online die ik zelf ook uitprobeerde en soms verander ik ook wel wat aan die recepten.

Ook kan je hier op de weblog lezen wat mij in het leven bezig houdt, je kan er lezen over mijn passies, mijn dierbaren, dingen die ik leer in het leven en die ik de moeite waard vind om te delen.

Op deze weblog kan je veel foto's zien, de foto's zijn allemaal door mij of mijn partner gemaakt, als dat niet zo is zet ik de website erbij vanwaar ik de foto heb afgehaald.

Als je vragen of suggesties hebt, mag je me altijd mailen naar: iedereenismooi@gmail.com .

En vergeet niet... Iedereen is mooi!"Beauty is an attitude. There's no secret. Why are all brides beautiful? Because on their wedding day they care about how they look. There are no ugly women - only women who don't care or who don't believe they're attractive."
(Estee Lauder)