Tips om mooi oud te worden.

We willen er allemaal wel uit zien zoals bijvoorbeeld Sharon Stone, Catherine Deneuve of Elle MacPherson, maar niet iedereen heeft de gave om mooi oud te worden. We kunnen de natuur wel een handje helpen, hier alvast een paar tips om gezond en mooi oud te worden.


- Drink veel water. Met het ouder worden gaat het huid droger worden en water minder goed vasthouden, daarom is het nodig dat je genoeg water drinkt. Vooral 's nachts tussen 23 en 3 uur verlies je het meeste vocht, dus smeer je in met een vochtinbrengende nachtcrème en je huid zal je dankbaar zijn.- Zonnebank is een no go! Onder de zonnebank word je wel mooi bruin, maar je huid gaat hier ook enorm door verouderen. Zonnebankvrouwen hebben vaker wat meer rimpels dan hun bleke vriendinnen.Wil je dan toch bruin zien, smeer je dan goed in met de juiste crèmes en ga niet te vaak onder de zonnebank. Mooi wit is ook niet lelijk!

- Van roken gaat je huid ook verouderen. De nicotine gaat de bloedvaatjes vernauwen waardoor er geen goede doorstroming meer mogelijk is, daardoor gaat je huid er grauw uit zien en gaan wondjes niet goed meer genezen en littekens vormen.

- Draag een borstenkussen. Als je dan toch rimpeltjes begint te krijgen is zo een borstenkussen misschien wel iets voor jou. Je legt het kussen tussen je borsten voor je gaat slapen en 's ochtends doe je het weer af. Je huid krijgt dan tijdens het slapen geen kans om te rimpelen en ook de slaapstreepjes zijn er niet te vinden. (Je weet wel, die rode strepen die je krijgt als je een tijdje hebt gelegen) Ook voor vrouwen met grote borsten is dit kussen een oplossing om rugpijn te voorkomen.


- Vitaminen zijn een must om je huid mooi te houden. Vitamine C en E zijn essentiële huidbeschermers. Via onze voeding krijgen we deze vaak niet genoeg binnen daarom is het aangeraden om deze extra in te nemen via producten. Vitamine A, C en E werken zowel preventief als herstellend, deze zijn dus voor iedere huid onmisbaar.  
 

1 opmerking:

  1. Ik vraag me af of het echt werkt, maar wel handige tips.
    Liefs, xx

    BeantwoordenVerwijderen