Uitnodigingskaart Estee Lauder


Hallo iedereen,

Deze keer doe ik een simpele, doch vaak gegeerde, give-away.
En je kan een uitnodigingskaart winnen voor de company store van Estee Lauder in Oevel. 

Wat moet je er voor doen?
 Heel simpel, zet hieronder dat je de kaart graag wil, mail mij met de datums in oktober dat je kan gaan ( iedereenismooi@gmail.com ). Zet er ook je gsm nummer bij, zodat ik je kan opbellen/smsen als je gewonnen hebt, dit om tijd te besparen, de kaart is geen jaren geldig ;)

Het winkeltje is gelegen in de nijverheidsstraat te Oevel (Belgiƫ) , en is elke weekdag open vanaf 13uur.

Ik kies iemand uit die een datum prikt in oktober waarop ik ook kan gaan, wij zullen dan afspreken aan het winkeltje waar ik je de kaart overhandig. (Dit om zeker te zijn dat de kaart niet verloren gaat en zeker gebruikt wordt).

Van iedere persoon die een datum kiest waarop ik kan gaan gaat de naam op een briefje in een hoed en een onschuldige hand zal dan 1 naam trekken. 
Win een extra kans door dit te tweeten: Win een Estee Lauder Company store uitnodigingskaart op http://iedereenismooi.blogspot.com/2011/09/uitnodigingskaart-estee-lauder.html @Wentie86

Je moet er snel bij zijn, want op 30 september wordt de winnaar gekozen!

Waarom doe ik het zo: 
Ik kies vaak een vriendin die mee gaat, maar er zijn zoveel meisjes/vrouwen die ook graag eens goedkoper producten van Estee Lauder of M.A.C (of Bobbi Brown, etc..) willen kopen, maar er nooit de kans voor krijgen. Daarom wil ik deze keer de kaart verloten onder 1 van mijn lezers.

Ik wens iedereen veel succes!