Mannen het is aan jullie.

Zo mannen, het is aan jullie. Ik weet best dat er stiekem ook mannelijker volgers van mijn weblog zijn en dus deze keer heb ik een vraagje aan jullie!

Wat vinden jullie het mooiste, een vrouw met of zonder make-up?
Er kan natuurlijk ook een tussenstap zijn, namelijk natuurlijke make-up (ik denk aan foundation die vlekjes doet verdwijnen maar geen kleur geeft, beige oogschaduw tinten enz).

We zullen even een voorbeeld geven met fotootjes van Taylor Swift, want daar vind ik veel verschillende looks van ;)


Geen make-up:
Natuurlijk look, desnoods met opvallende lippen:


Felle opvallende make-up:


10 opmerkingen:

 1. ik be geen man, en ik gebruik zelf dagelijks make up, maar als ik haar was zou ik zeer weinig make up gebruiken. Ze is zeer mooi naturel !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. omg heeft die een neuscorrectie ondergaan?? ge moett verschik is zien tusse den 2e van geen make-up en den 2e van felle make-up

  BeantwoordenVerwijderen
 3. nee, ik ben vrij zeker van dat dat door de make-up komt :) da kunt ge nu eenmaal me make-up :D ooit eens gezien in een filmpje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. en dan vraag ik me af of ik mijn schattig wipneusje ook zou kunnen wegkrijgen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voor mij mag het puur naturel zijn. Dan weet je tenminste hoe die persoon er in de ochtend uit ziet wanneer je er naast wakker wordt :-)
  Grtz, Marc DC

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wel Marc, dat is vandaag al de 2e persoon die ik dat hoor zeggen, toch gek dat wij vrouwen denken dat mannen ons knapper vinden met ons dagelijks plamuurlaagje op ;)

  ik heb ooit in de roddelblaadjes gelezen dat er vrouwen zijn die 's ochtends voor hun partner opstaan om make-up aan te brengen. Dat zou ik dus nooit doen, niets gezelliger dan samen wakker worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn vriend zit me ook liever zonder make-up of heel naturel.
  Als mij in het weekend helemaal opmaak, kijkt hij altijd raar. Op zondag doe ik zelden make-up op, of enkel getinte dagcreme, poeder, blush en mascara en dan krijg ik van hem meestal te horen dat ik er goed uit zie. Mannen zijn toch rare wezens hè ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze ziet er overal weer anders uit. Maar zonder make-up is ze nog niet zo lelijk. Ik draag vaak geen make-up en ga dan gewoon make-up loos naar school en naar me werk.
  Hahaha.
  Liefs,xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hangt er vanaf waar & wanneer... Zwaar opgemaakt in ne peignoir is geen zicht, maar ni opgemaakt in een kleed op een feest staan past dan ook weer ni echt... :)
  maw, liefst opgemaakt naar gelang de gelegenheid, van niet tot zwaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ze is erg mooi! ik heb haar tot nu toe alleen met make up gezien, maar ik vind haar zonder ook pragtig!

  BeantwoordenVerwijderen