Navizon - Al rijdend geld verdienen.

Sinds Juni verdien ik al rijdend geld. Hoe ik dat doe? Heel simpel, met Navizon!

De enige voorwaarde is dat je een Android-based smartphone of een Iphone hebt. Check? Dan kan je verder lezen! :-)

Navizon is eigenlijk een programma dat (om god weet welke reden) alle Wifi signalen en GSM masten gaat bijhouden en om je te belonen geeft Navizon je per punt geld.

Als je als eerste dat signaal gevonden hebt krijg je:
- 15 punten voor elke gsm mast
- 3 punten voor elk wifi signaal

Als er al iemand voor je dat signaal gevonden heeft krijg je:
- 2 punten voor elke gsm mast
- 1 punt voor elk wifi signaal

Als je 10.000 van deze punten hebt krijg je van Navizon 10€. Je kan dit laten storten op je Paypal account.

Eerst moet je u registreren op de website Navizon.com. Dan kan je de app downloaden uit de app-markt op je gsm en je user-gegevens ingeven. Als je dan wil beginnen traceren moet je het volgende doen:
- Wifi aanzetten
- Gps aanzetten
- Navizon tracker aanzetten

Als je op je gsm dan wat getraceerd hebt moet je wel je punten uploaden en regelmatig naar de website gaan kijken, daar kan je bij 'rewards' zien hoeveel punten je hebt, als je dan 10.000 punten hebt kan je die punten aanvragen als geld.

Als je u geregistreerd hebt, heb je een free account. Je kan dan best de eerste 10€ laten uitbetalen en dan zien of je Navizon nog vaak gebruikt, misschien ben je het beu na een tijdje? Je kan als free account namelijk maar 1 keer 10 euro laten uitbetalen. Het kost 10 euro om een premium account te nemen. Dat kan je dan betalen met je 2e verzamelde 10 euro. (Snap je het nog?) :-)

Dat is alles!

Zie je dit wel zitten? Maak je dan meteen lid van Navizon en begin al rijdend geld te verdienen! En als je u dan even lid maakt via deze link dan krijg ik ook 15% van de punten die jij verzamelt. (Er gaan geen punten van jouw saldo af)


Ik heb de app in Juni 2011 gedownload en zit nu na 10 maanden al op 90€!