Anouk - To get her together - Sportpaleis

De Nederlandse Anouk heeft aangekondigd om voor een onbepaalde tijd te stoppen met optreden. Zo kan ze meer tijd doorbrengen met haar kindjes en intussen in alle rust nieuwe muziek maken in de studio. Maar eerst gaat ze nog eens flink rocken! En dat rocken deed ze op 24 maart in het Antwerpse Sportpaleis.

Voor dat optreden bracht ze een grote verrassing met zich mee. Er kwamen namelijk verschillende bandleden mee uit de bands waar ze afgelopen vijftien jaar mee heeft opgetreden. Dat betekende dat ze vergezeld werd van 7 gitaristen, 4 drummers, 4 bassisten, 3 toetsenisten en 3 backingvocalisten. Een podium vol!

Anouk mag zich met veel trots de meest succesvolle zangeres van de Lage Landen noemen. Haar dansbare rock ging hard vanaf de grote doorbraaksingle ‘Nobody’s Wife’ (1997). Ze werd een vast gezicht op alle muziekzenders en alle grote (festival)podia van de Benelux. Zo was ze onder andere al te zien op het Leuvense Marktrock en afgelopen zomer op Rock Werchter. Eerder al liet Anouk haar zevende langspeler ‘To Get Her Together’ op het publiek los, met o.a. de singles ‘Killer Bee’ en ‘Down And Dirty’. Nog voor ‘To Get Her Together’ goed en wel in de winkels lag, was het al platinum.