Beleuvenissen 2014: Klaas "Yevgueni" Delrue, Axelle Red, Paulien, ..

Klaar "Yevgueni" Delrue stond dit jaar voor de tweede keer op het podium van Beleuvenissen, 3 weken geleden konden we hem al zien tijdens zijn optreden met "Iet me ziel" maar dit keer mocht hij de oude markt entertainen met zijn nieuw album 'Crème Solaire'. Heel rustige liedjes, maar ook opzwepende klanken. En zelfs het nummer "Elisa" werd een heel ander nummer dan dat Yevgueni het zingt.

Axelle red, als zij niet bestond zou iemand haar moeten uitvinden. Met het Rouge Ardent van haar felrode haren en vurige persoonlijkheid komt ze tot in de verste hoeken van de planeet. Van het Stade de France, tot het sportpaleis in Antwerpen, tot in Leuven voor de Beleuvenissen. Alles is doordrongen van de French Soul die haar zo kenmerkt, die ze al twee decennia op haar unieke manier en met panache vertolkt. De oude markt kleurde roodgloeiend.

Paulien Mathues. Ze zit vaak met haar hoofd in de wolken en als skydiver geniet ze zelfs van de val. Daarna komt ze onvermijdelijk met beide voeten weer op de grond te staan. Paulien Mathues ademt romantiek en wordt verliefd op het onmogelijke om vervolgens op een muur te botsen of gewoon weg te vliegen. niks is fake aan Paulien. Elke noot rilt zachtjes van emotie. Paulien won The voice van Vlaanderen en werd gecoacht door Jasper Steverlinck.

Foto's kan je makkelijker bekijken op mijn facebook pagina: https://www.facebook.com/iedereenismooi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten