Heerlijke notenrepen.

Vandaag maakt ik een heerlijk tussendoortje, zo een snack waar je maar 1 stukje van nodig hebt om nog uren vol energie te zitten.


Deze notenreep maak je met veel verschillende noten en zaden waardoor hij wel een verantwoorde snack is. (De suiker uit de gecondenseerde melk moeten we dan maar even wegdenken)

Wat heb je nodig:
- Amandelschilfers 50gr
- Pinda's 150gr
- Chocolade 100gr
- Havervlokken 150gr
- Gemalen kokos 50gr
- Sesamzaad 50gr
- Zonnebloempitten 50gr
- Gecondenseerde melk 450ml

Hoe:
Voeg alle ingrediƫnten bij elkaar, meng heel erg goed en doe dat dan in een ovenschaal. Goed aandrukken met natte handen (dan kleeft het niet).
Oven voorverwarmen op 160°c, 45 bakken tot goudbruin. 15 minuten laten afkoelen en dan snijden.

Smakelijk!











In een ovenschaal leggen en aandrukken.

Snijden, afkoelen en smikkelen!