kerstlijstje

Santa Claus is coming to town!En wat mag de brave man in zijn slee meebrengen voor mij. Wel, vooral bruikbare dingen eigenlijk, maar ook wel een paar comfort-feel-good dingen :-) We blijven natuurlijk een meisje, en dit meisje zou graag wegdromen met de dvd's van Twilight, ik heb er nog geen enkele en ik zou heel graag Robbert Pattinson in mijn kast hebben liggen!
Om bij de dvd's te blijven en mijn verzameling van Harry Potter films te vervolledigen zou ik ook graag de allerlaatste dvd van HP willen, Deathly Hallows 7.2. Of een bon voor Fnac/Mediamarkt/Saturn :-)

Dit jaar betekende de dood van een paar dingen, onder andere onze broodrooster begaf het, onze maatbeker kreeg een scheur en houdt geen water meer in zich. Dus dat zijn dingen die ik ook wel graag zou hebben. (Maatbeker van minstens 1L).

Ook mijn haar is tegenwoordig levenloos, het hangt daar maar te hangen en hoeveel ik ook probeer, ik krijg er geen 'schwung' in, daarom had ik gedacht aan een krultang. Hee, je weet wel. Mensen met krulhaar willen sluik haar, mensen met sluik haar willen een mooie bos krullen.

Om dan toch een kerstlijstje te maken:

- Maatbeker van 1.5liter
- Soeptassen
- Krultang
- Broodrooster
- Haardroger
- Lalaloopsy (Pepper pots 'n pans, Berry jars 'n jam, Crumbs Sugar Cookie)
- Boeken 'Goe Gebakken' (Heb er nog geen 1)
- Boeken "Dagelijkse kost" (Heb er nog geen 1)
- Dvd The Lion King
- Dvd's van twilight
- Dvd Harry Potter 7.2 (laatste film)
- Bon voor Saturn, Fnac, Mediamarkt om bovenstaande dvd's te kopen :-)
- Plooibare snijplank (vb van Joseph Joseph, maar mag ook de goedkope versie van blokker zijn :-) )