Verslaafd aan.. Schoenen!

Ik geef het toe, ik ben verslaafd aan schoenen en waar dit vroeger de makkelijkst zittende schoenen waren zijn dat nu de hoogste, mooiste. Omdat ik graag vaak afwissel, koop ik nooit dure schoenen. Het max dat ik momenteel aan een paar schoenen wil uitgeven is 50 euro. Vroeger betaalde ik al snel 200 euro voor een paar schoenen die toen ik uiteindelijk thuis was, toch niet zo goed zaten.

Dat is nu verleden tijd, ik pas in de winkel heel goed. Ook pas ik de schoenen in de winkel telkens aan beide voeten, want als je ze enkel langs 1 kant past kunnen ze wel goed zitten, maar als je ze dan allebei aan hebt, kan dat toch wel tegen vallen.

De foto's zijn gemaakt door mijn vriend.Vrijdag heb ik weer een aantal paar schoenen gekocht. Om te dragen onder jurkjes. Het eerste paar was van 45 euro naar 30 euro afgeprijsd, jammer genoeg zat er op de rechtse schoen een klein gaatje. Ik wilde ze enkel kopen als er nog iets van de prijs af ging en dat was geen probleem, ik mocht ze meenemen voor 15 euro! (van 45 naar 15, goed he!). Het zijn korte laarsjes met een nep-bonten kraagje. De hoogte van de hak is 8cm, wat dus wel handig is als gewone 'naar de winkel' schoen.


De volgende schoen is ook een laars, dit laarsje komt tot net onder mijn knie. Wat ik geweldig vind ik dat ze me passen. Ik kan namelijk nooit laarzen vindend die rond mijn gespierde kuiten passen. Gelukkig bestaat deze laars uit stretch stof. De hoogte van de hak is 9cm, deze laars stond ook in solden en die ging van 44.99 naar 31 euro.


De volgende schoen vond mijn partner geweldig, ik vind ze heel mooi maar in de winkel zaten ze niet zo geweldig goed. maar dat is gewoon nog wennen. De hak is 11cm hoog en ik heb ze ook van mijn partner gekregen, hij betaalde er 39.99 euro voor.


En omdat ik de volgende schoenen nog niet had laten zien en ik er nu zo'n mooie foto van heb, laat ik ze even zien. Dankzij deze schoenen heb ik op hakken leren lopen. De hak is ook 11cm hoog en dankzij de bandjes zitten mijn voeten er stevig in, waardoor ik meer vertrouwen heb in het stappen.

3 opmerkingen:

 1. Ik ben ook verslaafd aan schoenen. En make-up natuurlijk :P.
  Die eerste zijn heel mooi.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hier nog zo'n verslaafde. Moet echt opletten, vooral in de winter dan, ik ben namelijk een laarzenverslaafde. Dit jaar heb ik 3 paar gekocht. :-s
  Ik kan dan weer wel wat geld geen als ze echt goed zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij is dat echt typisch vrouwelijk, schoenenverslaafd zijn!

  BeantwoordenVerwijderen