The insiders - Clinique 3 stappenplan!


Het is zo ver, ik heb net het pakket ontvangen van The insiders en dus kan ik het vandaag al beginnen testen.
Men had gezegd dat ik het pakket kon verwachten vanaf 23 februari, maar dat dat om 9uur al voor de deur zou staan had ik toch niet gedacht.

Nu wat meer over het 3-stappenplan van Clinique. Deze huidverzorgingsproducten zijn al heel vaak besproken en ieder die ik ken is er toch wel tevreden over. Het bestaat uit 3 stappen: reinigen, peelen en hydrateren.

De eerste stap is de "Liquid Facial Soap", daar moet je dus uw gezicht en hals zacht mee wassen. Nadien goed afspoelen en je huid droog deppen.

De tweede stap is de "Clarifying Lotion", deze lotion verwijdert dode huidcellen, verkleint de poriën en maakt fijne lijntjes zichtbaar. De lotion moet je op een droog wattenschijfje aanbrengen en éénmaal over je gezicht en hals vegen.

De derde en laatste stap is de 'Dramatically Different Moisturizing Lotion of -Gel". Hierdoor wordt je huid zachter en egaler. Deze gel hangt af van welk huidtype je hebt. Als je niet goed weet welk huidtype je hebt kan je dat op de website van Clinique met een paar vragen te weten komen.
Ik heb een droge gecombineerde huid, mijn T-zone glimt vaak en mijn wangen en naast mijn mond heb ik dan weer een droge huid.

Gek genoeg had ik een paar weken geleden een staaltje van stap 3 gekregen en zonder eigenlijk te weten dat het stap 3 was gebruikte ik die lotion al dagelijks, vond hem zo goed voor mijn gezichtje. Maar nu weet ik natuurlijk dat het een deel van het stappenplan is.

Ik heb die gel nu een week niet gebruikt, zodat mijn huid er uit ziet zoals anders en zodat ik goed het verschil zal kunnen zien.

De Clarifying Lotion en de Liquid Facial Soap kosten beiden 21euro en de Dramatically Different Moisturizing Lotion kost 26 euro.

Ik hou jullie op de hoogte!

4 opmerkingen:

 1. Leuk dat je mijn blog leuk vindt! Ik heb nog maar heeeeel weinig lezers. Was in mei gestart met mijn blog, maar kan er gewoon niet al te veel tijd aanbesteden. Ik kwam eind oktober erachter dat er enorm veel beautyblogs bestaan. Had er echt geen idee van. Mijn blog was ik dus echt puur gestart met het idee af en toe een bericht te plaatsen over beauty en foto's te plaatsen van de make-up die ik bij vriendinnen opbreng. De meeste beuatytblogs updaten elke dag. Ik ga dat niet doen, omdat ik gewoon liever goede berichten schrijf tegenover veel berichten die kort zijn en minder van kwaliteit. Ik moet gewoon tijd besteden aan mijn studie en reviews schrijven voor BeautyJournaal. Ik ken mezelf, als ik veel tijd stop in mijn blog, dan ga ik alleen nog maar dat doen. En dat valt niet te combineren met mijn afstuderen.
  Als ik een bericht schrijf, dan besteed er altijd meer dan 1 uur aan. En zeker (minimaal) 3 uur voor de artikels (reviews) voor BeautyJournaal. Maar de komende tijd ga ik wel zorgen dat ik meer tijd maak voor het maken van updates (gewoon wat dat uurtje op de bank hangen na het eten voor mn site gebruiken).
  Jij bent 8 maanden geleden begonnen hè. En jij hebt ook niet elke dag een nieuwe update. Heb je het idee dat je lezers eigenlijk willen dat je elke dag een bericht moet plaatsen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb je een mailtje gestuurd als reactie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk.
  Ik ben heel erg benieuwd naar het resultaat.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen