The insiders - Clinique 3 stappenplan!


Het is zo ver, ik heb net het pakket ontvangen van The insiders en dus kan ik het vandaag al beginnen testen.
Men had gezegd dat ik het pakket kon verwachten vanaf 23 februari, maar dat dat om 9uur al voor de deur zou staan had ik toch niet gedacht.

Nu wat meer over het 3-stappenplan van Clinique. Deze huidverzorgingsproducten zijn al heel vaak besproken en ieder die ik ken is er toch wel tevreden over. Het bestaat uit 3 stappen: reinigen, peelen en hydrateren.

De eerste stap is de "Liquid Facial Soap", daar moet je dus uw gezicht en hals zacht mee wassen. Nadien goed afspoelen en je huid droog deppen.

De tweede stap is de "Clarifying Lotion", deze lotion verwijdert dode huidcellen, verkleint de poriën en maakt fijne lijntjes zichtbaar. De lotion moet je op een droog wattenschijfje aanbrengen en éénmaal over je gezicht en hals vegen.

De derde en laatste stap is de 'Dramatically Different Moisturizing Lotion of -Gel". Hierdoor wordt je huid zachter en egaler. Deze gel hangt af van welk huidtype je hebt. Als je niet goed weet welk huidtype je hebt kan je dat op de website van Clinique met een paar vragen te weten komen.
Ik heb een droge gecombineerde huid, mijn T-zone glimt vaak en mijn wangen en naast mijn mond heb ik dan weer een droge huid.

Gek genoeg had ik een paar weken geleden een staaltje van stap 3 gekregen en zonder eigenlijk te weten dat het stap 3 was gebruikte ik die lotion al dagelijks, vond hem zo goed voor mijn gezichtje. Maar nu weet ik natuurlijk dat het een deel van het stappenplan is.

Ik heb die gel nu een week niet gebruikt, zodat mijn huid er uit ziet zoals anders en zodat ik goed het verschil zal kunnen zien.

De Clarifying Lotion en de Liquid Facial Soap kosten beiden 21euro en de Dramatically Different Moisturizing Lotion kost 26 euro.

Ik hou jullie op de hoogte!