Listerine Total Care

Via The Insiders mag ik het mondwater Listerine Total Care testen.

Je moet het 30 seconden in je mond houden, dat is wel lang, want het is een zeer muntig mondwater. Ik vind het een goed product, ik had nog nooit mondwater geprobeerd. En het valt reuze mee.
Ik heb het gevoel dat er een sneeuwstorm door mijn mond raast. Maar dit gevoel blijft niet de hele dag jammer genoeg.Tandplaque, tandsteen, tandvleesontsteking. Wanneer je jouw tanden niet goed verzorgt, worden ze aangetast. Soms sneller dan je zelf merkt. Maar je kan dit voorkomen dankzij een goede dagelijkse mondhygiëne en een regelmatig bezoek aan de tandarts. Het is wetenschappelijk bewezen dat je met poetsen en flossen alleen slechts % van uw mond bereikt. Door te spoelen met mondwater na te poetsen, pak je die andere 75% aan.
Voor een optimale dagelijkse mondverzorging wordt daarom een aanpak in 3 stappen aanbevolen door tandartsen: 2 X daags tandenpoetsen in combinatie met flossen en spoelen met LISTERINE® mondwater met antibacteriële eigenschappen.

3-STAPPEN AANPAK
1. Tanden poetsen
2. Flossen
3. Mondwater met antibacteriële eigenschappen


Wie, naast de gebruikelijke orale hygiëne met tandenborstel en flosdraad, ook 2 maal daags gebruik maakt van een mondwater met antibacteriële eigenschappen kan tandplaque en tandvleesontsteking (gingivitis) zelfs effectief helpen voorkomen.
Listerine® Total Care: de meest geavanceerde Listerine®. Het heeft 6 voordelen voor een totale mondhygiëne. Het dringt door in tandplaque, versterkt je tanden en houdt ze natuurlijk wit, houdt tandvlees gezond, helpt schadelijke bacteriën te verwijderen en geeft een frisse adem.