Lalaloopsy - Sew magical, sew cute!

Lalaloopsy - Sew magical, sew cute!


Ik heb sinds een paar maanden een nieuwe adoratie gevonden. Namelijk de Lalaloopsy pop. Niet enkel een pop voor kleine meisjes, ook voor de mama's is deze nieuwe versie van de oude lappenpop heel fijn om te hebben. Voel je weer een kleine meid dankzij deze pop!De Lalaloopsy-poppen zijn een moderne versie van de oude lappenpop, ze hebben knopen als ogen en kunnen andere kleren aan. Iedere pop is geboren op een nationale feestdag en heeft een uniek karakter van slim en creatief tot eigenweijs en dromerig.

De poppen bestaan in groot en klein formaat, de grote poppen zijn 33 centimeter groot en ze hebben ook kleine zusjes die 8 centimeter zijn. Iedere Lalaloopsy is verpakt in een knus huisje met verschillende accesoires, ze hebben beweegbare armen en hoofd. Ze bestaan niet uit zacht stof maar uit plastiek.De poppen hebben niet enkel een uniek karakter, maar ook elk een eigen huisdier dat niet van hun zijde afwijkt. Zo zijn er huisdieren als een schaap, katje, olifant, vogel, uit, zebra, muis en zelfs een ijsbeer. Al deze dieren maken deel uit van haar eigen identiteit.

De Mini Lalaloopsy is verkrijgbaar voor € 5,99 en de Lalaloopsy voor € 24,99 bij verschillende speelgoedwinkels en warenhuizen. Wil je meer weten over de Lalaloopsy’s? Neem dan een kijkje op lalaloopsy.com.

Ik weet alvast wat ik aan de goede Sint ga vragen.