Christoff @Puurschlager 2012Op 18 juni 1976 werd in Ninove Christoff De Bolle geboren, het eerste kindje van Roger en Simonne. Twee jaar later, op 11 augustus 1978, kreeg hij er zusje Lindsay bij. Samen vormen ze vanaf dan een onafscheidelijk stel.

In 1991 begon het voor hem allemaal door zijn deelname aan de VTM- soundmixshow met het nummer “Voor jou” van Luc Steno. In datzelfde jaar kwam ook meteen zijn eerste single uit “Ik voel me zo goed”.

Nu zovele jaren en hits later gaat het hem nog steeds voor de wind. 2011, ook wel het jaar dat Christoff voor het eerst op het podium van PuurSchlager stond, was tot nu al een onvergetelijk jaar voor Christoff. De debuutsingle uit zijn album “Christoff & Vrienden” is het duet met Willeke Alberti “Niemand laat zijn eigen kind alleen”. Het werd de achtste nummer één hit op rij. Met zijn recentste single “Mijn nr 1” staat hij momenteel voor de negende keer op rij op nummer één. Christoff toert niet alleen door Vlaanderen, maar ook door Duitsland en zorgt overall waar hij komt voor een geweldige ambiance.