Beleuvenissen 2011: Special

15 Juli was het weer zo ver, de 3e keer Beleuvenissen dit jaar. Deze keer was het thema 'Special', waardoor we mochten kijken luisteren naar enkele Vlaamse Artiesten. Onder ander Tom Dice, Wim Soutaer, Charles van Domburg en nog vele andere waren afgezakt naar Leuven om ons te verwennen met prachtige muziek.


Tom Dice
Tom ontpopte zicht tot een singer-songwriter icoon in België die het best tot zijn recht komt als hij zijn eigen poprock nummers kan schrijven, componeren en zingen. Zijn invloeden gaan van Gavin DeGraw, Taylor Swift, Tylor Hulton en Damien Rice tot The Kooks, Muse, Placebo en System Of A Down. Zijn single 'Me and my guitar' scheerde hoge toppen in belgië en stond maar liefst 24 weken te pronken in de Vlaamse hitlijsten, met een nummer 1 positie als hoogtepunt. In belgië is hij een graag geziene gast op tal van festivals en evenementen maar ook internationaal is Tom Dice een rijzende ster.




Follow Victor
Follow Victor is een jonge, veelomvattende poprockband uit het Aarschots - Leuvense. Een half uur eoforie, lente- en zomerkriebels in één grote pot gegooid met een dikke kwak RoCKING' OUT erbovenop. Follow Victor had er meer dan zin in!! Maar.. Who the F*CK is Victor? victor is de winnaar van de muziekwedstrijd georganiseerd door café d'Archief.



A3-Beton
A3-Beton is een zotte bende die elk feestje tot een echte partyyy omtovert. Met een allegaartje van rock, ballades, schlagers, meezingers, medleys en a capella nemen zij het publiek mee op reis van de jaren 60 tot vandaag. Ambiance, wervelend, gek, interactief, origineel en vernieuwend zijn de woorden die bovenaan het lijstje van A3-Beton staan.



Soul Brothers
Gloednieuwe, nog natte maar met grootste plannen, unieke, straffe live partyband  met drie masters of ceremony: Charles Van Domburg (The Magical Flying Thunderbirds), Vincent Goeminne (Dinky Toys/Plane Vanilla) en Wim Soutaer. Van Claude François over Dolly Parton tot James Brown. Van aanstekelijke reggae over zwoele latino tot hete salsa! Een zinderende mix van dansbare hits met vooral veel humor en interactie met het publiek. Van hen wil ik absoluut nog meer zien!











Rubber Dukes
Rubber Dukes zijn een gelegenheidscollectief dat deze zomer de Vlaamse waterwegen bevaart. Met veel plezier zetten de Dukes midden juli koers naar de Dijle om vervolgens aan te meren in de vroegere rivierhaven, het hart van de Leuvense economie, de vismarkt! Op 15 juli tijdens de Beleuvenissen zal op deze markt een 'spetterend' optreden plaatsvinden. Het was een hele uitdaging voor Maandacht om een paar straffe muzikanten op het podium te zetten die allemaal wel op een of andere manier een fascinatie hebben voor onze wateren: traumatische doopervaringen, een lek bootje, een sexy zwemlerares, een in het kanaal geparkeerde wagen, een recent overstrominkje ... en the watersongs. Want dat is hét thema van de setlist.
Trek uw zwembroek aan en laat u onderdompelen door de Rubber Dukes!











Geen opmerkingen:

Een reactie posten