P!nk - The truth about love tour - Sportpaleis Antwerpen

21Uur, het moment waarop iedereen gewacht heeft. De eerste noten van 'The truth about love' starten en het publiek gaat al uit de bol. Dit lied is nog maar de intro en tijdens het volgende lied 'Raise your glass' zien we P!nk pas op het podium verschijnen. Dit doet ze door hoog in de lucht aan 3 sterke dansers te bungelen. (De dansers kennen we ook van het concert van Rihanna of Beyoncé.) Zo wordt ze hoog in de lucht geschoten met een soort bungee-rekker terwijl ze haar nummer zingt.

Ze heeft niet enkel een aantal geweldige dansers bij, ook het decor is imposant om aan te zien. 5 video-schermen, waarvan 1 in hartjes-vorm, daaronder 2 grote trappen, doe daar dan nog de 2 achtergrond-zangeressen bij, een crew van dansers, een vijf koppige band, .. En je krijgt een geweldig concert met hoog show gehalte.

Om er voor te zorgen dat haar publiek zich niet slecht zou voelen bij de geweldige dansers, zong ze het nummer 'Leave me alone (I'm lonely)' speciaal voor de slechte dansers in het publiek. Met de 'Dork-o-meter' boven het podium kreeg het publiek een paar foute moves voorgeschoteld. Met zoveel actieve dansen was het rustige moment tijdens de cover 'Wicked Game' van 'Chris Isaak' heel erg welkom. Dit nummer begon op een leeg podium met enkel de micro voor zich. Maar het duurde niet lang, al snel werd ze heen en weer getrokken, opgetild en doorgegeven door haar 3 mannelijke dansers.

Tijdens zulke beweeglijke momenten is het even twijfelen of P!nk wel live zingt, maar dit lijkt wel te zijn. Doch goed bijgehouden door haar achtergrond-zangeressen en af en toe een stuk dat reeds op cd klaar staat. Maar dat ze toch nog steeds een goede zangeres is blijkt als ze het nummer 'Who Knew' zingt, enkel bijgestaan door haar gitarist 'Justin Derrico', die wel 57 verschillende gitaren heeft terwijl zij enkel 1 micro met (nep) diamantjes heeft.

Voor ze begint aan het nummer 'F*cking perfect' krijgen we erst een uitleg, het 3 jarige zoontje van haar vriendin hoorde dit nummer en dacht niet dat een mama zulke woorden mocht uitspreken. Daarom zingt P!nk het lied een beetje anders en komen de 'F*cking' woorden er niet in voor. Ware het niet dat het publiek op dat moment harder zingt dan P!nk en we het origineel nummer eens zo goed horen.

Tussen de nummers door heeft ze oog voor haar publiek, ze maakt tijd om handtekeningen te zetten, een pluche kikker die geluid maakt uit te proberen (geen geluid uit te krijgen), en om een schattig roos hoedje uit te proberen, om het dan gehandtekend terug te geven aan de eigenaar.

Bij het laatste nummer gaat ze nog even voor wat extra showgehalte en stapt ze met haar gouden jumpsuit in een harnas om over het publiek te vliegen. De handen die geen camera vast hebben proberen P!nk vast te grijpen maar dit lijkt onmogelijk.

Het was een concert met hoog 'Cirque du soleil' gehalte en P!nk weet verdomd goed hoe ze haar publiek moet entertainen.

Tracklist:
- (Intro) Truth about love
- Raise your glass
- Walk of shame
- Just like a pill
- U + Ur hand
- Leave me alone (I'm lonely)
- Try
- Wicked game
- Just give me a reason
- Trouble
- Are we all we are
- How come you're not here
- Sober
- The great escape
- Who knew
- Fucking perfect
- Most girls/ There you go/ You make me sick
- Slut like you
- Blow me (one last kiss)
- So what