Clinique 3 stappenplan - Wat een pijn!

Wie mooi wil zijn moet pijn lijden. Met dat gezegde ben ik deze keer echt niet akkoord. Ik heb nu een paar dagen het 3 stappenplan uitgetest en wat een pijn seg!
Mijn huid is helemaal geïrriteerd, mijn wangen zien rood en voelen licht verbrand aan. En mijn jonge zuivere huid is in de verste verte niet meer te vinden. Mijn huid droogt heel erg op, met droge plekken tot gevolg. Dat kan toch echt niet de bedoeling zijn van het stappenplan?!

Nee, ik stop met het 3-stappenplan! Ik ga nu eerst enkel de zeep uit testen en nadien de Clarifying Lotion. Tegen 1 van deze producten kan mijn huid dus niet tegen. De Moisturizing Gel gebruikte ik al langer, dus daar kan het normaal niet aan liggen.

Tja, ik heb nu eenmaal een zeer gevoelige huid. En op zulke dagen ben ik echt blij dat er foundation bestaat!

Hebben jullie het 3-stappenplan al uitgetest en wat zijn jullie bevindingen?

M.A.C make-up les door Alexandra

Alexandra is een goede make-up vriendin van me, als ik uitnodigingskaarten van het Estee Lauder winkeltje krijg, gaat er steevast eentje (of beiden) naar haar :) Vorige maand zijn we ook samen met mijn kaartje gegaan en aangezien ik veel producten heb maar niet veel productkennis wilde ze me wel wat bijleren.

Dus spraken we snel af om eens samen met make-up te kunnen spelen. Het was enorm leuk om eens te kunnen neuzen in andermans producten en die ook eens uit te testen. Het werd uiteindelijk wel een kleine rommel, maar we hebben onze eigen spullen toch terug kunnen vinden. Zie onderstaande foto, is toch een heerlijke foto he :) Ik kan niet zeggen wat mijn spullen zijn en welke die van Alexandra, want het ligt allemaal door elkaar!


Het maken van een weblog

Waarom ben jij een beautyblog begonnen?
Omdat make-up mijn hobby is en ik graag tips wilde geven aan andere make-up gebruikers. Maar ook zet ik hier af en toe recepten op, waardoor mijn verschillende hobby's samen komen op deze weblog.

Hoe kom je aan de naam van je blog?
Omdat ik vind dat iedereen wel iets mooi in zich heeft, als het niet het uiterlijke is zit het binnenin.

Clinique 3 stappenplan - Dag 1

Vanmorgen keek ik met mijn slaperige ogen in de spiegel en ik werd er echt niet vrolijk van. Mijn huid zo droog en trekkerig, helemaal niet leuk om dat in de spiegel te zien.
Maar.. Die dagen zijn voorbij! Na mijn spiegelbezoek begon ik de eerste keer het stappenplan te gebruiken! Eerst zachtjes wassen met de Facial Soap, daarna droog deppen, dan de Claryfying Lotion met een doekje over mijn huid deppen en nadien lekker smeren met de Moisturizing Gel.

En wat een verschil! Mijn huid voelt nu al enorm zacht aan en het trekkerig gevoel is weg.

Bedankt aan The insiders.eu dat ik het 3-stappenplan mag uit proberen!

The insiders - Clinique 3 stappenplan!


Het is zo ver, ik heb net het pakket ontvangen van The insiders en dus kan ik het vandaag al beginnen testen.
Men had gezegd dat ik het pakket kon verwachten vanaf 23 februari, maar dat dat om 9uur al voor de deur zou staan had ik toch niet gedacht.

Nu wat meer over het 3-stappenplan van Clinique. Deze huidverzorgingsproducten zijn al heel vaak besproken en ieder die ik ken is er toch wel tevreden over. Het bestaat uit 3 stappen: reinigen, peelen en hydrateren.

De eerste stap is de "Liquid Facial Soap", daar moet je dus uw gezicht en hals zacht mee wassen. Nadien goed afspoelen en je huid droog deppen.

De tweede stap is de "Clarifying Lotion", deze lotion verwijdert dode huidcellen, verkleint de poriën en maakt fijne lijntjes zichtbaar. De lotion moet je op een droog wattenschijfje aanbrengen en éénmaal over je gezicht en hals vegen.

De derde en laatste stap is de 'Dramatically Different Moisturizing Lotion of -Gel". Hierdoor wordt je huid zachter en egaler. Deze gel hangt af van welk huidtype je hebt. Als je niet goed weet welk huidtype je hebt kan je dat op de website van Clinique met een paar vragen te weten komen.
Ik heb een droge gecombineerde huid, mijn T-zone glimt vaak en mijn wangen en naast mijn mond heb ik dan weer een droge huid.

Gek genoeg had ik een paar weken geleden een staaltje van stap 3 gekregen en zonder eigenlijk te weten dat het stap 3 was gebruikte ik die lotion al dagelijks, vond hem zo goed voor mijn gezichtje. Maar nu weet ik natuurlijk dat het een deel van het stappenplan is.

Ik heb die gel nu een week niet gebruikt, zodat mijn huid er uit ziet zoals anders en zodat ik goed het verschil zal kunnen zien.

De Clarifying Lotion en de Liquid Facial Soap kosten beiden 21euro en de Dramatically Different Moisturizing Lotion kost 26 euro.

Ik hou jullie op de hoogte!

Gefeliciteerd - The insiders - Clinique 3 stappenplan



Gefeliciteerd! Je bent geselecteerd voor de Clinique 3-Stappen Huidverzorgingssysteem campagne!

Dit kreeg ik als mailtje van The insiders. Joepie! Vanaf 23 februari mag ik het pakket verwachten
Wat zit er in het pakket?
* 1 Liquid Facial Soap (200 ml)

* 1 Clarifying Lotion (200 ml)

* 1 Dramatically Different Moisturizing Lotion of Gel (50ml)
(afhankelijk van je huidtype)

* 5 leaflets om uit te delen aan vrienden, familie, collega’s en kennissen

Ik heb al wel vaak staaltjes gekregen van het stappenplan, maar ik ben toch benieuwd wat verschil het gaat geven als ik het een maand lang kan uit testen.

Ik hou jullie op de hoogte!

Penseelhouder

Ik ben al een tijdje op zoek naar het geschikte potje om mijn penselen in te steken.
'Toevallig' zijn vrienden van me vorige week bevallen van een pracht van een dochter Anouck en dit potje kreeg ik gevuld met suikerboontjes mee.

Ik heb het gevuld met zout, om zo mijn penselen recht te houden en niet te beschadigen.

Wat vinden jullie er van?

Louboutin - Boulima's

Kennen jullie 'Boulima's'? De torenhoge plaeteauzolen van Louboutin met versierde tip?
Fashionista's als Jennifer Lopez, Kim Kardashian en de modellen bij lingeriemerk Etam zijn er in ieder geval al dol op.

Foto's komen van Nina.be


Verslaafd aan.. Schoenen!

Ik geef het toe, ik ben verslaafd aan schoenen en waar dit vroeger de makkelijkst zittende schoenen waren zijn dat nu de hoogste, mooiste. Omdat ik graag vaak afwissel, koop ik nooit dure schoenen. Het max dat ik momenteel aan een paar schoenen wil uitgeven is 50 euro. Vroeger betaalde ik al snel 200 euro voor een paar schoenen die toen ik uiteindelijk thuis was, toch niet zo goed zaten.

Dat is nu verleden tijd, ik pas in de winkel heel goed. Ook pas ik de schoenen in de winkel telkens aan beide voeten, want als je ze enkel langs 1 kant past kunnen ze wel goed zitten, maar als je ze dan allebei aan hebt, kan dat toch wel tegen vallen.

De foto's zijn gemaakt door mijn vriend.

Heb je ooit...

Omdat het ook eens een keertje plezant mag zijn, heb ik deze lijst ingevuld. Wel grappig om te zien welke dingen je al gedaan hebt. Van het meeste heb ik geen spijt ;) 31 dingen van de 99 heb ik gedaan/gehad. Maar of dit nu bepaald of ik een spannend leven heb? Ik denk het niet.. ;)

The insiders- Schrijf je nu in! - Clinique 3 stappenplan!

Ik wil jullie even laten weten dat je u nog tot 15 februari kan inschrijven bij The Insiders om het 3 stappenplan van Clinique uit te testen.



Dus ga eerst naar de Clinique website om te kijken welk huidtype je hebt zodat je dit kan meedelen tijdens de inschrijving.


Veel succes!

Vreemdgaan met Lush bubblebar Amandopondo

Ik moet jullie iets bekennen.. Ik ben vreemd gegaan en kon er echt niets aan doen, het was sterker dan mezelf. Ik werd verslind door zijn geur en was direct verkocht.
Nee, ik heb het niet over een andere man in mijn leven, maar wel over de Lush Bubblebar. Om heerlijke bubbeltjes in bad te verkrijgen gebruikte ik altijd het Rivella badschuim maar sinds ik de Lush Bubblebar probeerde, wil ik niets anders meer!

Het gaat om de bubblebar Amandopondo

Bestelling Boozyshop

Vorige week heb ik nog eens een bestelling geplaatst bij Boozyshop. De vorige keer dat ik daar bestelde was ik zeer tevreden. Ook was Maaike (de eigenaresse) toevallig het elfje waar ik mijn Secret Santa pakje voor moest kopen.

Ik plaatste maandag mijn bestelling en betaalde ineens via overschrijving. Op dinsdag stuurde ik een print screen naar Maaike van mijn betaling en op Vrijdag belde de postbode al aan met het pakje in zijn armen.

Verslaafd aan Labello

Veel mensen gebruiken Labello op hun lippen. Zonder dat ze het merken smeren ze dagelijks meer en meer Labello. Waarom is dit nu?

Labello maakt je lippen eerst vochtig maar droogt ze nadien dubbel uit, waardoor je Labello zal blijven smeren. Diezelfde stof die je lippen droog maakt, zorgt er ook voor dat je lippen verslaafd raken aan Labello en stoppen met zichzelf te hydrateren. Gevolg.. Nog drogere lippen.

Quote Estee Lauder

Om de avond af te sluiten heb ik een mooie quote van mevrouw Estee Lauder zelf.
Hij past perfect bij deze weblog.

Waarom is iedereen mooi?

"Beauty is an attitude. There's no secret. Why are all brides beautiful? Because on their wedding day they care about how they look. There are no ugly women - only women who don't care or who don't believe they're attractive."

Kennen jullie nog mooie gezegden of uitspraken?

Maccosmetics.be


Lang hebben we er op moeten wachten, maar sinds vandaag is de Belgische website van M.A.C eindelijk online. Op http://www.maccosmetics.be kan je bekijken welke collecties er uit komen, je inschrijven op de nieuwsbrief zodat je de laatste nieuwtjes te weten komt.

Je kan er ook video's bekijken, daar gaan ze stap voor stap uitleggen hoe je iets moet doen met M.AC. producten. Momenteel staat er vb een video online om de perfecte rode lippen te krijgen. Zeker eens bekijken!

Jammer genoeg staan er nu nog geen producten online en kan je dus ook nog niet via deze website producten aankopen. Maar dit zal 'binnenkort' wel veranderen.

Je kan er alvast wel vinden waar je M.A.C kan kopen in België.

Wat vinden jullie van de website? Ik vind hem wel erg mooi.